Άρκτος, υπέροχος, κατάλευκος ημ. Ελλ. Ποιμενικός 1 έτους, ψάχνει οικογένεια

Σκυλιά για υιοθεσία. Απαγορεύονται αυστηρά η αγοραπωλησίες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Εκτός του χώρου μας .... το facebook βρίθει αγγελιών με σκυλάκια που χρήζουν υιοθεσίας, φιλοξενίας, γενικότερης βοήθειας κλ.π. Αν δεν βρείτε εδώ αναζητήστε στο facebook.com/ourdogs.gr Για καθαρόαιμα απευθυνθείτε στον http://www.koe.gr :::: Απαγορεύονται αυστηρώς οι αγοραπωλησίες
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Υιοθετήστε ένα Αδέσποτο, κάντε click στη στοργή!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
Αδέσποτοι
Dog Star ¤¤
Δημοσιεύσεις: 836
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2014, 12:30
Όνομα: Φιλοζωικό Σωματείο
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Επικοινωνία:

Άρκτος, υπέροχος, κατάλευκος ημ. Ελλ. Ποιμενικός 1 έτους, ψάχνει οικογένεια

Δημοσίευση από Αδέσποτοι » 28 Μαρ 2019, 21:57

~FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN~

Όνομα: Arktos
Ράτσα: Ημίαιμo Ελληνικός ποιμενικός
Γένος: Αρσενικό
Ηλικία: 10 μηνών
Βάρος: Πάνω από 30 κιλά

Αυτός ο πανέμορφος σκύλος είναι ο Άρκτος. Τον εγκατέλειψαν σε μία πλατεία και ξαφνικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Κούταβος ακόμη δεν ήξερε από δρόμους αλλά και έγινε στόχος από άλλα αδέσποτα με αποτέλεσμα να ζει μέσα στο φόβο και την πείνα ...Όμως κάποια μέρα ένα βλέμμα έπεσε επάνω του, τον αγκάλιασε, τον χαιδεψε και τον έφερε στο σπίτι του μαζί με τα δικά του σκυλάκια. Του υποσχέθηκε οτι θα τον προσέχει μέχρι να του βρει το καλύτερο σπίτι που θα τον αγαπούν και θα τον προστατεύουν. Θα γίνει μεγαλόσωμος πάνω από 30 κιλά. Είναι υπέροχος, παιχνιδιάρης, αγαπησιάρης και τα πάει τέλεια με τα άλλα σκυλιά και γατάκια του σπιτιού. Έχει μάθει βόλτα με λουρί και να κάνει την ανάγκη του στη βόλτα. Αν θέλετε να γίνετε εσείς η αγαπημένη του οικογένεια καλέστε στο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα).

Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται
Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
Στειρωμένος: ΟΧΙ
Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ
Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
Αριθμός Microchip: 941000092513227

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Άρκτου μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 34525a5e2f

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται: -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο) -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€) [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)

Animal Welfare Association "Larissa's Stray Volunteers" - 33/2012 - Non profit association
Name: Arktos
Race: Mix greek sheperd
Gender: Male
Age: 10 months old
Final Weight: more than 30Kgr

This beautiful dog is Arktos. He was abandoned in a park in Larisa and he lost his world. Still a puppy, he knew nothing about streets and traffic and he became the target of other bigger stray dogs, thus living in terror and hunger. But one day somebody noticed him, gathered his in his arms, petted him, brought him in his house, together with his own dogs. He promised him that he would look after him until Arktos would find a better home that he will be loved and cherished. Ηe will be more than 30. He has a magnificent personality, he is playful, lovable and is doing great with other dogs and cats. He knows how to walk with l leash and he is clean in the house. If you want to be the family that will love Arktos, call 6978121020 (Ms. Alexandra).

Current residence: Foster home
Vaccinated: YES
Neutered: ΝΟ
Friendly with dogs: YES
Cats friendly: YES
Friendly with children: YES
Particular needs: NO
Specifics: NO
Microchip number:941000092513227
~~~~~~~~~~~~~~~
To see the full album of Arktos you can open the link: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 34525a5e2f
Εικόνα

Εικόνα

Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
- ΑΜ:33/2012
- Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”