Υιοθεσία - Τριποδούλα Τριπ

Εδώ Χρειάζονται ανθρώποι με «ειδική» καρδιά!! heart
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
AnimAL
Beagle
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 08 Μαρ 2013, 11:32
Όνομα: Φιλοζωικό Σωματείο

Υιοθεσία - Τριποδούλα Τριπ

Δημοσίευση από AnimAL » 06 Απρ 2016, 18:59

Αριθμός Microchip/ Microchip number: 953000010220419

Δείτε την τριποδούλα Trip να παίζει χωρίς κανενα πρόβλημα με το φιλαράκι της:
https://www.facebook.com/Animal.Adoptio ... 416330946/

Η Trip και ο Garfield παίζουν:
https://www.facebook.com/Animal.Adoptio ... =3&theater

Η ιστορία της Trip ξεκινάει 3 μήνες πριν όταν ειδοποιηθήκαμε για ένα σκυλί σε αγροτική περιοχή της Λάρισας με χτυπημένο το πίσω πόδι. Εθελοντής μας πήγε στο σημείο και μετέφερε την Trip στο κτηνιατρείο. Δυστυχώς η διάγνωση δεν ήταν καλή, το πόδι της σκυλίτσας έφερε πολύ σοβαρό παλιό τραύμα, τα νεύρα είχαν νεκρώσει και έπασχε και από οστεομυελίτιδα. Ο ακρωτηριασμός ήταν μονόδρομος. Η Trip Λοιπόν νοσηλεύτηκε για περίπου ένα μήνα στην κλινική. Mε δεδομένο ότι δεν υπήρχαν σπίτια φιλοξενίας και για ένα σκυλί τρίποδο η επανένταξη είναι δύσκολη η Trip φιλοξενήθηκε μετά στο δημοτικό κυνοκομείο Λάρισας προκειμένου να στειρωθεί και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και τα εμβόλια.

Σήμερα 23/02/2016 είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η Τrip όχι μόνο πήρε εξιτήριο από το κυνοκομείο αλλά βρέθηκε και σπίτι που θα την φιλοξενήσει μέχρι να βρεθεί η οικογένεια που θα την υιοθετήσει.
Από τα πρώτα λεπτά που την πήραμε έδειξε τον υπέροχο χαρακτήρα της. Είναι ένα πολύ ήρεμο και χαρούμενο σκυλί, πολύ φιλικό με ανθρώπους, παιδιά και άλλα ζώα (σκύλους και γάτες) Ακόμη και την ώρα του μπάνιου η Trip ήταν απόλυτα ήρεμη και κουνούσε συνεχώς την ουρά της.

Είναι ένα πανέμορφο σκυλί μεσαίου μεγέθους (περίπου 16 κιλά), στειρωμένη, πλήρως εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, αρνητική στην Λεϊσμανίαση στη διρροφυλλάρια και στην ερλίχεια Έχει πολύ όρεξη για φαγητό και για παιχνίδι και δεν υστερεί σε τίποτα από τα υπόλοιπα σκυλιά. Έχει μάθει τη ζωή μέσα στο σπίτι και απολαμβάνει τους καναπέδες.
Όποιος θέλει να κάνει μέλος της οικογένειάς του την κούκλα μας, μπορεί να καλέσει στο 6945719693 ή να στείλει mail στο [email protected]. Βρίσκεται στην Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση. Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 354/2012. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ:https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικ ... 7733649019******************** Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε κάποιο από τα ζωάκια μας, σας παρακαλούμε μην αφήνετε σχόλια στις κοινοποιήσεις, τρέχουμε πολλές αγγελίες και είναι πιθανόν να μην τα δούμε. Όσοι ενδιαφέρονται ας πάρουν τηλέφωνο στα νούμερα που αναφέρονται στην αγγελία.

Με κάθε υιοθεσία σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L., θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®. Για το πρόγραμμα υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE® δείτε εδώ:
https://www.facebook.com/notes/φιλοζωικ ... 3496091775

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σκυλάκια με ειδικές ανάγκες...”