Ποτε θα θελησει?

Μπορώ να ζευγαρώσω το σκύλο μου; Γιατί ΟΧΙ;
Επιπτώσεις και κίνδυνοι ενός επιπόλαιου ζευγαρώματος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πολλά καινούργια μέλη δεν κατάλαβαν την χρησιμότητα του forum Φάκελος «ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ» ίσως διότι δεν το διάβασαν από την αρχή. Υπενθυμίζουμε ότι ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε για να μιλήσουμε για το ανεξέλεγκτο ζευγάρωμα και τις επιπτώσεις αυτού. Οι αγγελίες του τύπου «ζητείται νύφη ή γαμπρός» ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Τα ανάλογα Topics θα κλειδώνονται.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

vanavana
Dog Star ¤¤¤
Δημοσιεύσεις: 1788
Εγγραφή: 16 Μαρ 2015, 13:50
Όνομα: Vana
Τοποθεσία: Βόλος
Has thanked: 121 times
Been thanked: 91 times
Gender:

Re: Ποτε θα θελησει?

Δημοσίευση από vanavana » 04 Μαρ 2016, 16:49

Χριστόφορε δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει τα ποστ του Ζαφείρη, αλλά δεν μπορεί να έχει την ευθύνη του σκύλου γιατί μένει αλλού και τον βλέπει μία ή δύο ημέρες την εβδομάδα, με την προοπτική να τον πάρει τελειώνοντας το σχολείο μαζί του μόνιμα. Εως τότε τον κρατούν συγγενείς του στο χωριό που δεν έχουν την ίδια παιδεία όσον αφορά τα ζώα. Οπότε πρακτικά δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη γιατί δεν είναι παρών.
Η στείρωση δεν είναι κάτι που θα πρότεινα σε κάποιον που μπορεί να ελέγχει το ζώο του και όντως στα αρσενικά φέρνει αλλαγή της ιδιοσυγκρασίας προς το πιο ήρεμο. Ο Ζαφείρης όμως δε μπορεί να ελέγξει το ζώο και αφού το βγάζουν ελεύθερο σε περιοχή με άλλα σκυλιά, κινδυνεύει και να ζευγαρώσει και να φύγει κυνηγώντας κάποιο θηλυκό και να μπλεχτεί σε καβγά για το ζευγάρωμα.
Αν έμενε μαζί του ο Ρεξ θα του έλεγα να προσέχει το σκύλο του και τίποτα παραπάνω αλλά φτάνει πια με τα αδέσποτα. Οταν μπορούμε να κάνουμε κάτι ας το κάνουμε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Φάκελος «ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ»”