ο σκυλος μου ειναι θυλικος και τωρα τελειωσε η δευτερη της περιοδος εβγαλε ενα σημαδι σαν λυμωξη και βγαζει πύο σχεδον πανω στο κολπο της . Τι μπορει να ειναι;;
το αλλο προβλημα ειναι οτι για καποιο λογο το site δε με αφηνει να στειλω φοτο
σημαδι-λημωξη με πυο στο κολπο του σκυλου μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Η υγεία των σκύλων μας. Ασθένειες - Πρόληψη – Θεραπεία. Συμβουλές από τον κτηνίατρο του Forum μας κ. Ηλία Κορσαββίδη. [email protected]
6977 340840 Παρακαλούμε όσοι δεν έχουν κτηνιατρικές γνώσεις να μην απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα.
Η υγεία των σκύλων μας. Ασθένειες - Πρόληψη – Θεραπεία. Συμβουλές από τον κτηνίατρο του Forum μας κ. Ηλία Κορσαββίδη. [email protected]

-
- Όνομα: Ισιδώρα
- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 396 times
Kαλώς όρισες στην συντροφιά μας.
Νομίζω πως πρέπει να πας το σκυλάκι σου να το δει κάποιος γιατρός, δεν πρέπει να καθυστερήσεις άλλο.
Νομίζω πως πρέπει να πας το σκυλάκι σου να το δει κάποιος γιατρός, δεν πρέπει να καθυστερήσεις άλλο.
Τα ζώα δεν πρέπει να συγκρίνονται με τον άνθρωπο, γιατί ανήκουν σε άλλες σφαίρες ζωής...
Oφείλουμε να τα σεβόμαστε σαν συνοδοιπόρους, με τους οποίους βρεθήκαμε από κοινού πιασμένοι στο δίχτυ της αιώνιας δημιουργίας...

Oφείλουμε να τα σεβόμαστε σαν συνοδοιπόρους, με τους οποίους βρεθήκαμε από κοινού πιασμένοι στο δίχτυ της αιώνιας δημιουργίας...

-
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 38 times
Το δίμηνο που ακολουθεί την περίοδο, γνωστό και ως δίοίστρος, είναι το διάστημα κατά το οποίο μπορεί να εμφανιστεί η πυομήτρα. Άρα πολύ σωστά, όπως είπε η Δώρα οταν έχουμε εκκρίσεις από το αιδοίο σε αυτό το διάστημα, το ψάχνουμε άμεσα.