Χίλια συγνώμη αλλά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στο site με την ελληνική γλώσσα. Μέχρι να εγκαταστήσουμε καινούργιο πακέτο κάντε λίγη εξάσκηση στα αγγλικά σας. :)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ--ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ Bull terrier SOS

Αν είσαι εκτροφέας εγγεγραμμένος στον ΚΟΕ μπορείς να δηλώσεις εδώ το εκτροφείο σου, καθώς και για ποιον λόγο πρέπει να σε προτιμήσουμε.
Forum rules
Η διαχείριση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την φερεγγυότητα των εκτροφείων που δηλώνονται στο Forum. Η καταχώρηση των εκτροφείων έχει σκοπό την διευκόλυνση των μελών μας, απλά και μόνο σαν πληροφορία. Το Forum υποστηρίζει μόνο εκτροφεία πιστοποιημένα από τον Κ.Ο.Ε.. Δεχόμαστε συστάσεις για εκτροφείς εκτροφεία κ.λπ. μόνο από μέλη μας που έχουν τουλάχιστον 500 posts.
siskos
Chihuahua
Chihuahua
Posts: 9
Joined: 15 Apr 2010, 13:14

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ--ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ Bull terrier SOS

Postby siskos » 25 May 2010, 15:22

Καλησπερα εδω και 3-4 μηνεσ περιπου ψαχνω εκτροφειο για bull terrier . Αλλα ο ενασ δν εχει κουταβια ο αλοσ θα εχι σε 3 2 μηνες απο τωρα οποτε ξερεται . θελο τ σεπτεμβρη που θα λειπω τα πρωινα ν ειναι τουλαχιστον 5 μηνων..Εχω πολυ μεγαλη εμπειριασ μ τα σκυλια... Με λιγα λογια εχο μεγαλωση με σκυλουσ ( 2 γερμανικα ποιμενικα κ ενα ημιεμο Κολει με λικοσκυλο ) Μηπωσ μπορειτε να μου προτυνετε εκτροφεισ? ( και εξωτερικου αλλα και ελλαδα και τι εινα καλυτερο και πιο σιγουρο. )

Ευχαριστω πολυ
Image

User avatar
ΒιολέτταΜ
Bullmastiff
Bullmastiff
Posts: 156
Joined: 20 Aug 2009, 17:19

Re: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ--ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ Bull terrier SOS

Postby ΒιολέτταΜ » 25 May 2010, 19:26

Καλως ήρθες siskos ! ~wv

Έπρεπε να γράψεις πρώτα στο ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ και μετά να γράψεις για το εκτροφείο που ζητάς, αλλά ok νομίζω, πήγαινε μετά από εκεί !

Αν ρωτήσεις στον ΚΟΕ :arrow: http://www.koe.gr/indexmy.htm θα σου πουν ποια εκτροφεία υπάρχουν, παρε τους τηλέφωνο πιο καλά, γιατί αργουν να σου απαντήσουν λίγο στο e-mail, μπορεί και να δει το μήνυμά σου κάποιο παιδί από εδώ που έχει την ράτσα που ζητάς και να σου απαντήσει αν ξέρει. th:

Αλλά γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ ??? Μου έκοψες λίγο την χολή με αυτό το SOS, νόμιζα ότι έπαθε κάτι το σκυλάκι σου mock:

Αφου είχες 2 G.S. και ένα ημίεμο Κόλει, έπρεπε να σε έχουν μάθει (τα σκυλιά σου) να κάνεις υπομονή, εκτός αν εσύ δεν ήσουνα και τόσο καλός μαθητής !!!! mock:
Πρέπει να έχεις υπομονή μεγάλη όταν ψάχνεις να βρεις σκυλάκι, καταλαβαίνω ότι το θες πριν τον Σεπτέμβρη όπως λες, αλλά αν το θες τόσο πολύ καλύτερα να περιμένεις μέχρι να βρεις τον κατάλληλο εκτροφέα και να έχει και γέννα, γιατί αν βιαστείς μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος στην επιλογή σου και μετά να έχει προβλήματα υγείας το σκυλάκι σου, αν δεν είναι σωστός ο εκτροφέας ! Οι 3-4 μήνες που λες ότι περιμένεις δεν είναι και πολλοί !!!

Σου εύχομαι να κάνεις την σωστή επιλογή και να βρεις τον εκτροφέα και το σκυλάκι που θες !!!! th:
Image

siskos
Chihuahua
Chihuahua
Posts: 9
Joined: 15 Apr 2010, 13:14

Re: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ--ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ Bull terrier SOS

Postby siskos » 25 May 2010, 22:38

:lol: ευχάριστω πολύ ..θα επικοίνονισω με την κοε τηλεφωνικά...και ελπιζω να με βοηθησει και καποιος απο τα παιδία που εχει bull terrier ωστέ να μπόρεσω και εγω να αποκτήσω 1 κουτάβι απο αυτην την τοσο αγαπημενη μού ρατσα!! bigg: bigg:
Image


Return to “ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ στην Ελλάδα & Κύπρο”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests