Μήπως έχει κανείς επιθέματα κατακλίσεων???

Βάλε εδώ τη δική σου ανακοίνωση..
..αν αφορά τους αγαπημένους μας φίλους.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
Morgan_A
Site Administrator
Δημοσιεύσεις: 15147
Εγγραφή: 13 Αύγ 2007, 01:56
Όνομα: Ισιδώρα
Τοποθεσία: Άνω Βούλα
Has thanked: 256 times
Been thanked: 396 times
Gender:
Επικοινωνία:

Μήπως έχει κανείς επιθέματα κατακλίσεων???

Δημοσίευση από Morgan_A » 21 Απρ 2018, 21:16

Φίλοι μου γεια σας! (bs)

Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως κανείς έτυχε να έχει επιθέματα κατακλίσεων, από κάποιο συγγενικό του άτομο που έτυχε να φύγει από την ζωή και δεν πρόλαβε να τα χρησιμοποιήσει...?

Τα επιθέματα αυτά είναι ιδιαίτερα ισχυρά και βοηθούν πολύ στην επούλωση των πληγών, έχουν όμως ημερομηνία λήξης όπως άλλωστε έχουν όλα τα φάρμακα και τα φαρμακευτικά είδη. Αν λοιπόν έτυχε να έχετε κάποια τέτοια επιθέματα και δεν τα χρειάζεστε θα ήταν ευχής έργο να τα χρησιμοποιήσω σε κάποιο ζωάκι που προσπαθώ να το βοηθήσω να επουλωθεί μια πληγή στο ποδαράκι του και που δυστυχώς δεν πρόκειται να επουλωθεί διαφορετικά. :nop:

Δεν χρειάζεται βέβαια να σας πω, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν τα έχω προμηθευτεί από την αγορά είναι το μεγάλο τους κόστος, το οποίο αδυνατώ να καλύψω... Είναι πραγματικά πανάκρυβα!!! :cry:

Αν λοιπόν έτυχε να έχει κάποιος τέτοια επιθέματα και να μην τα χρειάζεται, είναι κρίμα να πάνε χαμένα και να μην βοηθήσουμε το ζωάκι αυτό που υποφέρει, ή γιατί όχι και κάποια άλλα ζωάκια που αντιμετωπίζουν παρόμοιες πληγές... anw:
Τα ζώα δεν πρέπει να συγκρίνονται με τον άνθρωπο, γιατί ανήκουν σε άλλες σφαίρες ζωής...
Oφείλουμε να τα σεβόμαστε σαν συνοδοιπόρους, με τους οποίους βρεθήκαμε από κοινού πιασμένοι στο δίχτυ της αιώνιας δημιουργίας...

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ”