ΧΜΑS AGILITY!!

Ενημερωθείτε και ενημερώστε μας για αγώνες, εκθέσεις,
διαγωνισμούς, meetings
ανά τον κόσμο.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
MaRa_
Puppy
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 17 Δεκ 2014, 00:40

ΧΜΑS AGILITY!!

Δημοσίευση από MaRa_ » 17 Δεκ 2014, 19:25

RUNNING AGILITY FOR THE STRAY

Φέτος ο 'Ομιλος Agility Αθήνας θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα βοηθώντας τα αδέσποτα με το πιο διασκεδαστικό τρόπο. Τρέχοντας agility, το άθλημα που τόσο αγαπάμε!

Ο αγώνας είναι ανεπίσημος, φιλικός, καθαρά για fund-raising λόγους και βέβαια για διασκέδαση. Δεν απαιτείται βιβλιάριο εργασίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Σκύλοι που δε συμμετέχουν στον αγώνα δεν επιτρέπονται.
Για κάθε σκύλο που επιθυμεί να τρέξει υπάρχει μια ελάχιστη συμμετοχή 10 ευρώ. Τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν στο Stray.gr.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης:
Forza10, animagroom, animinds και ΤΡΙΧΕΣ καθώς και τον αθλητικό πολυχώρο Αθλόπολις που διαθέτει το χώρο του για την πραγματοποίηση του event, ενισχύοντας τη κυνοφιλία στην Ελλάδα.

Θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνα Open Agility, ένας αγώνας για αρχάριους με άλματα και τούνελ μόνο, ένας αγώνας puppy run για κουταβάκια που δεν επιτρέπεται ακόμα να κάνουν άλματα και ένας αγώνας gamblers.
Στον τελευταίο, ο στίβος χωρίζεται στα 2 και οι αγωνιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν ποια εμπόδια θα κάνουν μέσα σε δεδομένο χρονικό διάστημα. Αναλόγως το εμπόδιο, κερδίζουν βαθμούς. Μετά τη λήξη του χρόνου επιλέγουν μια σύντομη διαδρομή τερματισμού η οποία βαθμολογείται ανάλογα της δυσκολίας της.

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected], τηλ. 693-0330884

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΑ Happenings!!”